Art by Son

Cani (lees; Sonny) is geboren op 16 mei 1986 in de stad Mitrovicë, Kosovo. Politieke spanningen in de regio zorgde voor een onveilige situatie. Sonny vertrok in 1992 als klein jongen met zijn moeder en broers en zusje uit het met oorlog verscheurd land naar Nederland. De eerste jaren was het een cultuurschok, maar hij wende er langzaam aan. Vanaf jonge leeftijd al heeft Sonny een passie voor tekenen maar heeft hier nooit de tijd en rust voor gehad om in te verdiepen. Toen Son de leeftijd van 25 bereikte is hij zijn hobby fanatieker gaan beleven. Het begon met kleine opdrachten voor gezins-portreten en logo design tot aan het ontwerpen van tattoo’s. Sonny heeft geen opleiding op de kunstacademie gevolgd en is “self-taught”. Al zijn vaardigheden komen van geïnspireerd raken door bekende schilders en de kunst die zij geproduceerd hebben.
Het werk wat Son produceert is zeer divers, dik geverfd, kleurrijk en tijdloos. Het maakt zijn werk onweerstaanbaar prachtig en uniek op zijn eigen manier.
Bij het inrichten van een woning of kamer wordt vaak eerst gekeken naar de meubels, maar minstens zo belangrijk is de decoratie die je gebruikt aan de wanden. Kunst voor “boven de bank”, tweedimensionale werken die een breed publiek aanspreken..

Art by Son

Collectie Art by Son