Babette Francoise

Met een Babette Francoise schilderij haalt u een vintage tint in huis, afgewerkt met een moderne finishing touch. De portretten weerspiegelen, wat men in het leven het meest begeert: het volgen van zijn dromen, het volgen van zijn hart. Met een Babette Francoise schilderij aan de muur biedt u uzelf een constante reminder aan het belang van het plukken van de dag.

Babette Francoise werd geboren in Joure Friesland op 2 april 1992. Al op zeer jonge leeftijd nam zij penselen ter hand en dit resulteerde in realistische portretschilderijen. Nadat zij haar Master Economic & Consumer Psychology had afgerond, verlegde ze de focus weer naar haar passie: portretteren. Haar kunst kwam terecht in een vlugge ontwikkelingsfase, waardoor de mooiste creaties tot leven kwamen. In 2018 werd Babette dan ook beloond voor haar artisticiteit met een Street Art Award (Most Inventive).

Babette Francoise schilderijen zijn een weerspiegeling van het bekende, maar met een opvallende twist. Hierdoor zet zij als het ware een signatuur onder haar portretten. Bij het zien van een van een Babette Francoise schilderij, ziet u namelijk meteen dat de onconventionele, authentieke stijl het werk van slechts één kunstenaar kan zijn. De vastberadenheid van de vrouwen, die weergegeven worden in Babette Francoise schilderijen is niet enkel intrigerend, maar bovenal inspirerend. Het karakter en de identiteit spat van het doek af, het motiveert de zoektocht naar uzelf.

De zachte kleuren maken de schilderijen van Francoise tot een goede gast in uw huis. Ze schreeuwen niet om aandacht, maar trekken uw aandacht, subtiel, maar altijd succesvol. De elegantie van een vintage look, gegoten in een mediterraans jasje, maken de stukken van Francoise tot ware, hedendaagse klassiekers.

Babette

Collectie Babette Francoise