Collete van Ojik

Collete van Ojik schilderijen geven klassieke beelden in een modern tintje weer. Ze bieden een nostalgisch gevoel en inspiratie voor ieder, die zijn oog erop laat vallen. De kunstenares doet inspiratie op tijdens haar reizen, waardoor haar artistieke werken een taal spreken, die iedereen kent.

Collete van Ojik verhuisde na de middelbare school van haar geboorteplaats Veenendaal naar Amsterdam. Hier werd zij studente aan de Mode Academie, daar zij op deze leeftijd al het toonbeeld van creativiteit was. Hoewel zij vervolgens Nederland verliet om het leven in Zuid-Frankrijk te proeven, vond van Ojik uiteindelijk haar weg weer terug naar Amsterdam. Haar vindingrijkheid kwam goed van pas in de filmindustrie, maar ze besloot haar baan als styliste op te zeggen en haar talent te gebruiken in een andere creatieve stroming, zodat haar passie volledig tot uiting kon komen. Tekenen en schilderen zat haar van kinds af aan al in de vingers en ze wilde van haar hobby haar werk maken.

Collete van Ojik schilderijen geven uw interieur de finishing touch. Deze artistieke eyecatchers zullen het onderwerp van gesprek zijn voor uw visite. Een kunstwerk van van Ojik is uw trots, de parel aan de muur. Het is onmiskenbaar, dat de kunstenares zich raad weet met een leeg canvas.

De manier waarop kleuren van het doek spatten en streken zich speels een weg over het canvas banen, maakt, dat een Collete van Ojik schilderij het middelpunt van uw ruimte wordt. Voor de liefhebbers van aardse kleuren heeft zij ook het penseel op het doek gezet. Of het nu portretten of natuurlandschappen betreft, een Collete van Ojik schilderij heeft een artisticiteit, die enkel met een figuratieve stijl te bewerkstelligen is.

Colette van Oijk

Collectie Colette van Oijk

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment