Ghost Art

Een Ghost Art beeld is een uniek statement in ieder opzicht. Herkenbare voorwerpen worden omgetoverd tot mode-item door het gebruik van symbolen en merken. Een Ghost Art schilderij spreekt nog meer tot het materiële hart, doordat ze geld en macht representeren. Deze kunstwerken laten zien dat “money makes the world go round” nog steeds een begrip is.

Wie achter de Ghost Art beelden en Ghost Art schilderijen zit, is een mysterie. Het enige dat bekend is, is dat de artiest, geboren in 1985, uit Tilburg komt. Het werk draait voornamelijk om symbolen, die welvaren weerspiegelen. Zij staan voor de moderne superhelden, die een naam hebben gemaakt in de wereld. De Ghost Art artiest maakt gebruikt van technieken die ver ontwikkeld zijn, maar de kunstenaar doet een greep op traditionele materialen, waardoor een vindingrijk resultaat tot stand komt. Wie de artiest is en wat de motivatie van de artiest is, mag dan een raadsel zijn, maar werken van een kunstenaar weerspiegelen vaak zijn diepste geheimen. Door de Ghost Art beelden en schilderijen in u op te nemen, zult u meer en meer geïntrigeerd raken door het leven van de artiest. Het mysterieuze aspect maakt een Ghost Art schilderij nu juist zo interessant.

Een bekend Ghost Art beeld is Louis Vuitton Fire Exstinguisher. Dit beeld heeft vele tegenhangers, zoals de Chanel no. 5 en de Hermes Fire Exstinguisher. Bovendien komen veel van deze beelden voor in verschillende kleuren. De symbolen en merken, die de brandblussers bedekken, maken het alledaagse voorwerp een eyecatcher. Waar brandblussers normaal gesproken een noodzakelijk kwaad zijn in een ruimte, zijn deze voorwerpen nu een onderwerp van sensatie, het gesprek van de dag.

Ghost Art Money Wall

Collectie Ghost Art