Hayo Sol

Hayo Sol schilderijen zijn gebaseerd op PopArt, maar bezitten een unieke, persoonlijke twist van de kunstenaar. Het onderwerp van zijn collectie is de entertainment wereld, waarbij hij iconen portretteert in een PopArt-jasje. Hoewel PopArt dateert uit het midden van de vorige eeuw, maakt de artiest het modern met behulp van zijn vervaardigde technieken en vindingrijkheid.

Toen hij begin 20 was, focuste Hayo Sol zich voornamelijk op abstracte kunst, terwijl hij studeerde aan de Amsterdam school of Arts. Doordat PopArt zijn aandacht trok, besloot hij in New York kunst en PopArt-technieken te gaan studeren. Vervolgens nam hij zijn tijd om zijn eigen 3D-stijl te creëren, die hem onderscheidde van de rest van de PopArt-wereld. Hoewel hij nog steeds oog heeft voor abstracte kunst, ligt zijn hart bij zijn eigen ontwikkelde stijl. Hiervoor wordt hij beloond met internationaal succes. Of het nu om de politieke- fashion- of koninklijke wereld draait, de kunstenaar pikt de grootste stijliconen van verleden en heden ertussen uit en verwerkt ze in een origineel Hayo Sol schilderij. Ieder stuk is met de hand geschilderd, sommige opgesmukt met Swarovski kristallen.

Hayo Sol schilderijen zijn hun tijd ver vooruit. Ze verwarmen de kamer met speelse kleurencombinaties, verrassende effecten en de technieken van de kunstenaar. Met een Hayo Sol schilderij in uw kamer verlegt u het middelpunt van de aandacht. Het statement dat gemaakt wordt, laat aanschouwers sprakeloos en vol verwondering.

De compositie verhoogt de intrigerende factor tot de max. Het geeft u een nieuwe hoek om uw icoon te bewonderen, een andere kant van het verhaal. De emoties van de acteurs worden overgebracht op de kamer wat een Hayo Sol schilderij een extra dimensie geeft.

Collectie Hayo Sol