Jack Liemburg – Jackart

Emoties en expressies kunnen op veel manieren tot uiting komen, zoals in beelden, schilderijen en muzikale vormen. Jack Liemburg schilderijen bieden toeschouwers de mogelijkheid om zowel muziek als schilderijen te waarderen. De wanddecoratie laat niets te twijfelen over: de koper heeft een passie voor muziek.

Jacok Jack Liemburg, geboren te Heerde op 9 oktober 1967 biedt met zijn wanddecoratie een geheel nieuwe kunstbeleving. Jacksart is onder andere geïnspireerd op die van Lucebert en Corneille, maar vooral op die van Herman Brood. Daarnaast mochten inspiratiebronnen als Kane, I.O.S, Ramses Shaffy, Wild Romance en Frank Boeijen niet ontbreken. Hoewel hij al op jonge leeftijd betoverd werd door de muziek van Brood, wist hij pas jaren later, hoe hij die passie wilde vertalen in zijn eigen werk.
Jack Liemburg schilderijen zijn uniek, dankzij de vindingrijke manier waarop fotografie gecombineerd wordt met resultaten van verf en penselen. Deze samensmelting van kunst geeft extra kracht aan waar Liemburg zijn kunst voor staat: Rebellie, passie en kracht.

Een Jack Liemburg schilderij is een palet van muzikale elementen, afgelegde reizen en bijzondere ontmoetingen. Daarnaast loopt het alledaagse leven als een rode draad door zijn collectie. Liemburg kan zijn inspiratie namelijk overal vandaan halen. Hij werd ontdekt, dankzij zijn kunstwerken, die geïnspireerd werden door de stijl van Herman Brood. Zijn bekendheid breidde zich al snel uit tot een landelijk niveau. Doordat zijn werk in Apeldoorn ontdekt werd, werd hij al snel een van de ambassadeurs van deze stad.

Een Jack Liemburg schilderij is moderne kunst, een vertaling van verschillende thema’s, samengesmolten op een wit doek. Jacksart zijn kleurrijk, herkenbaar en bieden de ruimte voor toeschouwers om hun eigen denkbeelden te vormen.

Jack Liemburg

Collectie Jack Liemburg