James Chiew

James Chiew schilderijen zijn tot stand gekomen, dankzij zijn creativiteit, inzicht en organisatorische vaardigheden. De ontwerpen zijn herkenbaar, grafisch, vaak met een Oosterse tint. Een James Chiew beeld of schilderij heeft de gave om de sfeer van de hele ruimte naar het volgende niveau te brengen.

James Chiew, afkomstig uit Singapore, heeft nooit een opleiding in kunst of design gevolgd. Dankzij zijn inzicht en talent groeide hij op eigen kracht uit tot fotograaf en artdirector. In 2001 kwam zijn grafisch ontwerpbureau van de grond. Aangezien zijn honger naar creatieve expressie nog niet gestild was, startte hij in 2005 met fotograferen. Hij deed onder andere ervaring op met product- en culinaire fotografie, alvorens hij zijn vaardigheden uitbreidde met modellen shoots. Pas vanaf 2009 kwam zijn ware kunstenaarsbloed aan het licht. James Chiew beelden of schilderijen spreken tot de verbeelding door middel van kleuren, vormen en teksten. Hij is geen onbekende bij exposities.

“Ben je niet tevreden met wat je ziet, creëer het dan zelf”. Het motto van Chiew is duidelijk terug te zien in elk afzonderlijk James Chiew schilderij of beeld. Chiew haalt zijn inspiratie uit alledaagse voorwerpen en bezigheden. Wanneer u zijn inspiratiebron herkent, zult u nooit meer hetzelfde naar de wereld om u heen kijken.

Chiew weet met zijn oog voor detail, kleur en techniek de toeschouwer een ander perspectief te laten zien. Een nieuwe kijk op hetgeen we in ons dagelijks leven tegenkomen. De tinten en soms gewaagde afbeeldingen brengen spanning en sensatie in de ruimte. Het is geen wonder, dat Chiew naam heeft gemaakt in de bedrijfskunst. Een James Chiew beeld of James Chiew schilderij breekt u namelijk los van de werkelijkheid.

James Chiew

Collectie James Chiew