Jorn van Hoorn

Jorn van Hoorn beelden spreken tot ieders verbeelding. Alledaagse ideeën, tijdloze, wereldberoemde iconen en herkenbare vormen worden in een uniek en opvallend jasje gegoten. Het artistieke Jorn van Hoorn beeld, dat tot stand komt, laat u de werkelijkheid van een andere hoek beschouwen.

Jorn van Hoorn, geboren in 1982, maakte zijn intrede in de kunstwereld in 1999 door te beginnen met schilderen . Hij maakte een rapide ontwikkeling door, waardoor hij als afgestudeerde kunststudent zichzelf al snel allround artiest mocht noemen, alsook televisiemaker bij BNN. In 2018 bereikte van Hoorn een geweldige mijlpaal: hij sleepte een Street Art Award binnen voor ‘Most Inventive’. Zijn succes kwam niet bepaald onverwachts. Als 19-jarige jongen werd namelijk al zijn eerste solo-expositie gelanceerd, een begin van een succesvolle carrière. Vele exposities, zowel in het binnen-en buitenland, volgden hierop. Een museale tentoonstelling mocht hieraan niet ontbreken.

Een Jorn van Hoorn beeld is alles behalve alledaags. Van Hoorn weet zich te uiten met hoekige lijnen, ronde vormen, aardse tinten en felle monochromatische kleuren. De kunstwerken hebben hun eigen karakter en bieden u de kans uw eigen indruk te vormen van de representatie.

Zijn talent wordt niet enkel vertaald door één enkel middel, maar strekt zich uit tot velen. Of hij nu bewapend is met een plamuurmes of kwast, het resultaat is altijd verbluffend. Zelfs voor het blotehandenwerk deinst hij niet terug. Wanneer u Jorn van Hoorn beelden nader opneemt, zal het u niet ontgaan, dat hij voorkeur heeft voor vertalingen van liefde, schoonheid en vergankelijkheid. Hij weet dit, zowel op het doek te zetten of vorm te geven in een Jorn van Hoorn beeld. Zijn creativiteit, bedrevenheid en

Jorn van Hoorn

Collectie Jorn van Hoorn