Selwyn Senatori

Selwyn Senatori schilderijen zijn het toonbeeld van Neo-pop. Iedereen zal zich herkennen in zijn felgekleurde, soms gewaagde werken, die de fijnere dingen in het leven op het doek zetten. Zo haalt Senatori zijn inspiratie uit gastronomie, muziek, films, design en het vrouwelijk lichaam.

Selwyn Senatori werd geboren in 1973. Deze Italiaans-Nederlandse artiest heeft een unieke, moderne stijl weten te ontwikkelen, die hem internationaal succes heeft opgeleverd. Zijn collectie biedt verscheidenheid, brengt leven in de ruimte en zet men aan het denken. Selwyn Senatori schilderijen worden meestal vervaardigd met acrylverf, dat het doek bekleedt in de vorm van een fascinerend ontwerp. Naast acryl is Senatori fan van krijt en graffiti, materialen waarmee hij graag experimenteert. Sommige klanten van Senatori zijn al net zo bekend als hij. Denk hierbij aan Heinz en Mercedes-Benz.

Elk Selwyn Senatori schilderij weet het publiek in te pakken, dankzij goedgekozen kleurencombinaties. De felle monochromatische kleuren springen van het doek, waardoor de Neo-pop tot leven komt. Het vult de ruimte met het verhaal van Senatori. Feitelijk schildert hij omtrent ‘La Dolce Vita’ – het goede van het leven. Bij elk Selwyn Senatori schilderij neemt hij u mee naar zijn roots. Zijn Italiaanse achtergrond loopt als een rode draad door zijn collectie.

Bij het volgen van de rode draad vindt u niet enkel een bord vol spaghetti, maar ook andere culinaire versnaperingen. Zijn liefde voor artistieke weergaven beweegt hem er tevens toe dames op het doek te zetten, genietend van het leven. Een Selwyn Senatori schilderij motiveert de toeschouwer als het ware om de dag te plukken, het moment in zich op te nemen, stil te staan bij alles waar hij dankbaar voor is.

Diverse klanten zoals : Mercedes-Benz, Heinz, Cinzano, Playboy, Möet-Chandon en SMEG, gingen u voor.

Selwyn Senatori

Selwyn Senatori

Geef een antwoord