Diederik Van Apple Kunst

Diederik van Apple schilderijen staan aan de top van modern popart. De kleuren, combinaties van foto’s en gebruikte materialen, maken een van Apple beeld verfrissend, anders dan anders. Ze brengen de nostalgie van oude films en boeken in uw huis, maar zullen dankzij het verrassende design ook nieuwe herinneringen scheppen.

Diederik van Apple (1985), geboren en getogen in Leiden, heeft altijd zijn fantasie de vrije loop gelaten. Hij bekeek de klassieke films, las zijn Disney stripboeken en ging volledig op in al zijn favoriete verhalen. Hij was toen al een kunstenaar in de maak. Hoewel hij zijn dromen niet meteen achterna ging en in 2003 rechten besloot te studeren, merkte hij al snel op, dat zijn creativiteit tot uiting moest komen, iets dat niet hand in hand ging met zijn studie. Na twee jaar stopte hij daarom met de opleiding. Twee jaar later werd hij een vertegenwoordiger van een Kunstgalerij, gelokaliseerd in Amsterdam. Deze baan vereiste, dat hij veel reisde, waardoor hij zijn passie hervond. Hij besloot zijn favoriete kinderverhalen tot leven te brengen op een unieke manier.

Diederik van Apple kunst , beelden en schilderijen bieden de wereld iets nieuws. De gebruikte materialen werken zo goed samen op een van Apple schilderij of van Apple beeld, dat u de grip op de werkelijkheid even zal verliezen, wanneer u oog in oog komt te staan met een van deze kunstwerken.

Bladgoud of aluminium wordt veelvuldig gebruikt als basis, terwijl de volgende laag bestaat uit glitters, hologrammen en poppende kleuren. De laatste laag maakt het 3D-effect compleet: epoxy. Epoxy biedt de finishing touch op een innovatief, mix-media Diederik van Apple schilderij. Het resultaat voert u mee naar al uw favoriete verhalen.

Van Apple

Collectie Van Apple